Foto: Horsens Museum

Velkommen til vores hjemmeside

Næste aktivitet:

Bidstrup Gods er målet for vores udflugt den 20. september

Torsdag den 20. september arrangerer vi i samarbejde med Historisk Samfund for Sydøstjylland en kør-selv-tur til :

Vi mødes igen på P-pladsen nord for banegården kl. 12.30 til samkørsel eller man kører selv direkte til Bistrup Gods, Bidstrupvej 1, 8870 Langå, hvor rundvisningen starter kl. 14.

Tilmelding senest 15. september til Hanne Thellesen på mail: hanne.hybschmann@thellesen.com eller som sms til 30245640

Husk at oplyse, om man selv kører eller ønsker kørelejlighed

Pris inkl. kaffe/te i salonerne: medlemmer kr. 80, ikke-medlemmer kr. 130

Rundvisningen varetages af de nuværende ejere og varer ca. 1½ time

Turen kan ses som en fortsættelse af foredrag med dr.phil. Annette Hoff om Karen Rosenkrantz de Lichtenbergs dagbøger og regnskaber, som vi holdt i foråret. Bidstrup ejes stadig af Lichtenberg familien og blandt andet hovedbygningens rokokosale med det oprindelige interiør er bevaret.

Foreningen formidler kulturhistorisk viden og støtter Horsens Museum og Byarkivet i Horsens .

Der arrangeres udflugter, ekskursioner og foredrag, og interesserede medlemmer kan deltage i arbejdsgrupper indenfor arkivopgaver og amatørarkæologi.

Foreningen har tidligere deltaget aktivt i Europæisk Middelalder Festival , som hvert år afholdes i Horsens.

Er du interesseret i at vide mere om os og vore aktiviteter,

så se dig om her på hjemmesiden, og skulle der være yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan også følge os på Facebook: www.facebook.com/kulturhistorie

Velkommen til vores hjemmeside