Foto: Horsens Museum

Velkommen til vores hjemmeside

Foreningen formidler kulturhistorisk viden og støtter Horsens Museum og Byarkivet i Horsens .

Der arrangeres foredrag, udflugter og ekskursioner  og interesserede medlemmer kan deltage i arbejdsgrupper indenfor arkivopgaver og amatørarkæologi.

Er du interesseret i at vide mere om os og vore aktiviteter,
så se dig om her på hjemmesiden, og skulle der være yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan også følge os på Facebook: www.facebook.com/kulturhistorie

Næste arrangement:

Torsdag den 30. januar kl. 19:

Årets udgravninger

I lighed med tidligere år vil museets arkæologer fortælle om de spændende ting, de har fundet ved årets mange udgravninger.

Foredragsholdere: Museets arkæologer

Sted: Horsens Museum, Sundvej 1A, 8700 Horsens

Gratis adgang, men udskriv alligevel en billet under "Køb biletter", der er begrænset antal pladser.

Varighed ca. 2 timer

Tidligere aktiviteter:

Fra den 12. til den 16. september var 14 medlemmer af foreningen på studietur til Bornholm.

Se billeder fra turen under Galleri/Bornholm 2019

Arkæologigruppen har i sommer haft ikke mindre end 2 udgravninger igang , en jernaldergrube og en hulvej.

Se iøvrigt under "Arkæologigruppen"